top of page
 • Wat moet ik doen om de 360 Photo Booth te boeken?
  Er zijn verschillende manieren om een 360 Photo / Video Spinner booth bij ons te huren. - Klik op aanbod, kies een pakket naar keuze en betaal direct en gemakkelijk online via de website - Klik op de home-pagina, op een pakket naar keuze en druk dan op offerte aanvragen. Hier kunt u de datum van uw evenement en andere gegevens invullen. Vervolgens nemen wij contact met u op! - Slide in onze Instagram DM! Hier kan je ons altijd bereiken voor aanvullende informatie.
 • Hoe ver van te voren moet ik de 360 Photo Booth boeken?
  Dit verschilt per data, welk pakket je kiest en welke aanvullende services u hierbij op het oog hebt. Het maken van een custom achtergrond en een eigen selfie filter kost natuurlijk tijd. Voor een pakket zonder extra services op een nog niet geboekte datum is het echter al voldoende om een week van tevoren te boeken! Om er zeker van te zijn dat de geplande datum beschikbaar is wordt het wel aangeraden om zo'n 2 tot 3 maanden vooruit te boeken.
 • Is er een begeleider inbegrepen?
  Ja, elk pakket is inclusief een gezellige begeleider die ervoor zorgt dat u geen enkel omkijken heeft naar de 360 Photo Booth. Ook op- en afbouw wordt uit handen genomen door deze begeleider!
 • Zijn levering, opbouw en afbouw inbegrepen?
  Absoluut, we rijden naar elke locatie in Nederland en zorgen ervoor dat alles netjes wordt op- en afgebouwd. Zo kunt u volledig stressvrij genieten van uw feest!
 • Kan ik er ook mijn eigen logo en/of achtergrond bij bestellen?
  Zeker weten! De hele set rondom de 360 Photo Booth kan volledig naar uw eigen wens gemaakt worden. Een achtergrond met dezelfde bloemen die de rest van de zaal decoreren? Wordt gefixt! Je eigen zakelijke logo op het platform van de 360 Photo Booth? Geen probleem. Als u hier een ruime tijd van te voren mee aanklopt, doen wij ons best om de ideale set voor u te bouwen!
 • Ik heb al een fotograaf gepland, waarom zou ik de 360 Photo Booth huren?
  Een fotograaf maakt prachtige foto's die je later in een foto album kwijt kan bekijken. Z'on prachtig foto album zorgt voor een bijzondere mogelijkheid om uw bruiloft na te beleven. Het is echter niet mogelijk voor je gasten, om alle foto's die de fotograaf maakt op uw bijzondere dag, binnen 30 seconden na het maken, digitaal op hun telefoon te krijgen. Dit maakt de 360 Photo Booth zo speciaal. Elke gast, kan na op het platform te hebben gestaan met hun beste vrienden en vriendinnen, het filmpje inclusief eigen selfie filter delen op hun eigen socials. Zo kan iedereen laten zien hoe leuk ze het hebben op uw feest!
 • Wat gebeurd er als de 360 Photo Booth wordt beschadigd op mijn evenement?
  Wanneer de 360 Photo Booth paraat staat om geweldige videos te maken op je feestje, neemt de begeleider die aanwezig is het gebruik en de opties van de photobooth met je door. Vervolgens teken je een contract met algemene voorwaarden. Mocht de photobooth tijdens het feestje beschadigd raken of kapot gaan door toedoen van jou of een van je gasten, dan ben jij verantwoordelijk voor de reparatiekosten. Om dit te kunnen dekken vragen wij vooraf een borgsom van € 250,-. Dit ontvang je na jouw evenement gewoon weer als er geen schade is aangericht. Het is daarom belangrijk dat jij en je gasten de instructies van onze begeleider goed opvolgen om beschadigingen te voorkomen!
 • Kan ik mijn boeking later annuleren?
  Kan je feest door omstandigheden niet meer doorgaan? Jammer! Het goede nieuws is dat wij dit heel goed snappen, het annuleren van je boeking bij ons is dan ook mogelijk. Wij ontvangen een annulering wel graag minimaal een week van te voren. De (aan)betaling ontvang je dan retour. Word je feestje verplaatst en heb je een nieuwe datum? Dan horen wij dat graag zo snel mogelijk. Voor annuleringen die niet een week van te voren zijn doorgegeven ontvang je een tegoedbon en kan je de360 Photo Booth op een ander moment inplannen. De tegoedbon is een jaar geldig.
bottom of page